Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där

Ja ska berätta om en sån där, du vet.
En sån som ironiserar över sin egen obetydlighet
men samtidigt gör sig rolig över vad du inte vet.
En cyniker med försmak för sarkasm
så jävla tillgjord att han hälsar med en spasm.

Samtidigt går han under ett mäktigt pseudonym
men det är bara ett synonym för att han är anonym.
Dryg, elak och van med att trampa på dom andra
men bara katten till försvar när du besöker hans veranda.

Han är postmodern elit och lite lagom upprorisk
dricker samma skit som oss men käkar pizza med ansjovis
bärs o skräpmat kallas bulk annars blir det bara ris o tonfisk.

Han gör sig även rolig över alla sina ligg
hans bästa raggreplik är att bjuda på en cigg.
Men cigaretten är det enda han nyfunna vän suger av
för t.o.m. en prostituerad transa vågar ställa lite krav.

Han är en rättstavningsfascist men producerar inget eget
bara svammel och metaforer om stjärnor och ikoner.
Påstår sig ha stor kuk men det är bara en av hans symboler
jävligt trist men knark är allt han har gemensamt med sina idoler.

I verkligheten stum tills han blir postum
men på nätet vågar han domdera.
Om någon tror att han postulerar är det bara att gratulera
för när man fattat ironin så finns det inget mera.




Fri vers av Robert Almgren VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-11 11:38



Bookmark and Share


  Eduardo
jävligt fräck o kvicktänkt... skulle va intressant att få reda på vem du tänker på :-)
2010-05-20

  Niclas Petersson VIP
Vass och fingret mitt på.
Gillar.
2010-05-11

  Svartsilver
rapp snabb och rolig!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Robert Almgren
Robert Almgren VIP