Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens matfixering


Chef Ramsey – a nature fenomena


A plate of rainbow
The rising star eats treasure
The loser digs dirt.

Then why the hell are you flying?
The bridge to success is earthbound.




Bunden vers (Tanka) av Taggsvamp
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp