Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver dig

När du gick bredvid mig

tidigare idag

Vackrare än någonsin

ville jag gripa tag


Varje steg ville jag

sakta ner

Stanna tiden där vi var

jag vill så mycket mer


Men du gick så fort

hade bråttom någonstans

Jag höll andan och önskade

du släppte ditt sans


Varje ord du sa, varje

blick du gav

Sög jag åt mig som

ett träd sin sav


Vacker som ingen annan

med en gloria som krans

Gick du vidare till ditt

Där jag önskade jag fanns


Behöver dig.




Fri vers av Majalis
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-11 21:37



Bookmark and Share


  elva12
Det känns igen som tusan.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis