Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Någonting är fel,

Men du ser inte

vad...




Fri vers av Thomsén
Läst 273 gånger
Publicerad 2010-11-06 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomsén
Thomsén