Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYLTHUS

de bor i sylthus
det går ännu inte att fastställa en diagnos

diagnostiken inleds vanligtvis med korta knähopp och rostiga fönsterkarmsläten
det innefattar gradvis en massa förluster beroende på vilket perspektiv man tillämpar

Trötta läkare med monstruös pondus
skämtar om stenhårda flygplan
i fikarummet hörs jubel och kullerbyttor

allting kopplas samman i en våt process

det pratades om patofysiologiska avvikelser
självlysande bubblor i den inre muskulaturen

De väntar på mirakel


Det går inte att fastställa en diagnos


På fabriken står allt stilla




Fri vers av Bortklemad
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 22:26



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
*niger, tackar för läsning och bokmärker*
2011-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Bor man i ett sylthus är man med största sannolikhet svårdefinierad.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet