Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är. Här.

Kom
vila hos mig
här bor din
källa

Här finns allt
det du önskat

Kom
lägg ditt huvud
på min barm
försiktigt ska jag
stryka
ditt hår

Här finns allt
du letar efter

Kom
jag ska ge dig ro
att drömma dina
drömmar

Här finns allt
du saknat

Kom
känn stillheten
i min famn
här har du din
sinnesro

Här finns allt
du söker

Kom
jag står för frid
för lugnet i
din själ

Sluta leta nu
Jag är. Här.




Fri vers av Majalis
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-11 22:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådan är Jesus.
2010-05-12

  Junitvillingen
Underbart slut på en fin, berörande text - full av värme, ödmjukhet & ömhet...gillar också:

"Kom
vila hos mig
här bor din
källa "

Skön poesi!!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis