Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer snart att våga, du kommer snart att våga låta bli.

Det är halv 5 på morgonen
Jag är trött på att vara ensam
Min mascara är utsmetad över hela himlen
Och jag vill bara vara med dig
Vid dig
På dig
I dig
I ditt hjärta
Jag vill sitta fast i dina ögon
Så att allt du ser
Handlar om mig
Jag vill vara en del av ditt saliv
Så att allt som du smakar
Smakar som mig
Jag vill att mina hjärtslag
Ska sitta i din skosula
Så att din värld vibrerar på samma sätt
Som det vibrerar i mig
Men jag
Är inte en del av dig
Och ditt ansikte börjar glesna i mitt minne
Du är bara konturer och det gör mig
Nervös
Jag kan inte
Greppa dig längre
Du är inte en del av mig längre
Och allt det jag känner
Angår dig inte längre
Att ringa dig vore dumt
Och att gråta över dig
Är bara ett steg närmare
Till att jag blir jag
Du blir du
Och vi
Är en raket på väg mot himlen
Som lyser i sin frånvaro
Vackert närvarande
Dödligt långt bort.





Fri vers av eelinpersson
Läst 625 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-12 11:10



Bookmark and Share


  Anna*
Usch ... hemskt ... det kommer en tid att gråta också ... alla är vi såna som behöver gråta
2010-05-12

    hejmartina
hemskt. Vackert ändå.
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

eelinpersson
eelinpersson