Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
what about me.


Naken i ett vattenfall

Du andas
väntar på mig i telefonen

Det öser ner
regnet skonar igen levande mikronano partikel
inte nu när Gud sagt sitt
åskan jagar osynliga älgar på cykelbanan

-Tar du halvtåget så får du nog
vänta en stund ute i regnet och så

För dig kan jag stå naken i ett vattenfall

Det är märkligt hur allt
kan sluta existera på mindre än en minut
hur allt bara blir ett leende.




Fri vers av Karin E
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-12 12:02



Bookmark and Share


  Kim VIP
Vackert om kärlek!
2010-05-23

  aol
såsant, en in berörande dikt
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E