Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår privata bubbla

I vår privata bubbla
kan vi samtala
med endast
våra ögon

Fingertopparna leker
så älskligt och tryggt
Som små barn
som ännu inte
har lärt sig
vad Ondska är

I kvällsljuset
glittrar din hud
som tårar
-måntårar

Mina läppar smakar
och analyserar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta