Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas ut kall luft

Du andas ut kall luft
i mitt darrande öra
Det droppar
från dina fingar
Ditt ansikte är
nästan grymt
och hårt
I ögonen finns
ett mörker
utan stjärnglans
Och jag undrar
vad du egentligen
begär av mig
Skall jag försöka
rädda dig?
Säg något
Jag får panik
av din tystnad




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 169 gånger
Publicerad 2010-05-12 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta