Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om våren var du.


Likt en blomma

som kämpar

under snön


Likt varma

vågor

bryter

is


Har jag

fått liv

igen


Som syre

till en

instängd

humla


Öppnade du

för mitt

hjärta

att slå

igen


Jag ber

fortsätt så

ge mig syre

värme

näring


Låt det alltid

vara

vår.




Fri vers av Majalis
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis