Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prövande arbetsprövningar ; En liten rapport om dagsläget

- Hallå! Hej! Kan vi få prata lite med chefen för resturangen här? Kanske om vi kund...

- Oh, det var ett fasligt oväsen, vad är det som hän...

KRASCHSKRAMMEL KRASCH AAAAAJJJJ åååh...

Ring ettetttvååååå!

- Äsch, det är ingenting, det är bara våran stackars reumatikerpatient; Hon kämpar på trots allt. Ingen fara alls.

- Ja, jo var, var vi nu? Så det fungerar bra, då?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carola Zettergren
Läst 405 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-05-12 23:53



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
*ler* Rapport från dårhuset Sveriges arbetslinje!
2010-05-24

  Bodil Sandberg
Där satt den Carola!!!!!skitbra skriftat!!!!
2010-05-17

  Annie b'larsson VIP
Ajajaj!! Den var pricksäker. Så är det nu för tiden. Det senaste jag hörde var att även de döda ska anmäla sig till arbetsförmedlingen och inte tro att det ska få ligga där och ha det bra när landets ekonomi är i gungning. (på grund av att de rika stulit alla pengarna och skickat dem till sina hemliga konton utomlands.)
2010-05-16

  Catharina Edin VIP
Stackars reumatikerpatienten. It could've been me.
2010-05-13

  ©Anniz
Hahhhahah!
Den vah klockren!

Ibland känner man sig faktiskt just i den situationen x'D
2010-05-13

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket träffande och bra!! va det porslinet som rök?
2010-05-13

  aol
en ruggig sanning, träffade rakt i magen,
2010-05-13

  Suzy med punkterna
Tragikkomiskt...du trycker på rätt knapp
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren