Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte rädd mer

~Var inte Rädd mer
Jag har tagit hand
om monstren
under din säng
Jag tror att
jag har blivit
den nya Rambo
Muskelstyrka..
Fast jag hoppas
min hjärna
fortfarande
är på hugget

Jag hoppas
du kan få
en blund
Jag vakar över dig
som en ängel




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-05-13 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta