Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig Andrea.


I've got sunshine in the palms of my hands

Skrattung luft.
Vi dansar oss snurriga till inbillad musik.
Vinterns trötthet är borta.
Alldeles för länge halkade vi över isen med sorgfyllda sinnen.
Månader av kyla i luften och i trasiga hjärtan.
Jag ringde dig och grät att jag inte orkade mer.
Ensam på köksgolvet.
Men våren kom och det blev bättre precis som du alltid viskade i mitt öra.
Nu lyser solen och jag tar din hand.
Drömmar om blå telefonhyttar, galna män och smarta, vackra kvinnor är en glädjefylld vardag.

Spenderar tisdagskvällen i ditt rum.
Vänskapste.
Oändliga kramar.
Du rör mig.
Dina fingrar far över min kinder, över slutna ögonlock, över läppar, ned över nyckelben, och slingrar sig runt min nacke.
Jag vill att de aldrig ska släppa sitt grepp
(runt mitt hjärta)

Kryper ned under ditt täcke.
Slår mina armar runt dig, placerar min näsa vid stället där din nacke blir rygg.
Jag andas in för att få in din lukt i mina lungor.
Jag är säker nu.




Fri vers av tatjana
Läst 384 gånger
Publicerad 2010-05-14 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana