Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om sen insikt


Tidsbegreppet "hela livet" är inte längre än ett andetag åt gången





det är inte kylan
som sveper
inte natten
som släckt

det är inte ens regn
som faller







Fri vers av Agnes
Läst 930 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-05-13 17:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Blir starkt berörd av orden
2011-04-10

  Karl-Bo Lundstedt VIP
gillas fullkomligt....
öppnar mitt medvetande
i värmen..... behövdes...
applåder☺☺☺

kb
2010-07-15

  Monika A Mirsch VIP
dikten är en behaglig smekning som följd på den sanna rubriken - gillar!
2010-05-29

    tehdog
jag vet inte. jag vet faktiskt inte. jag har inte den blekaste aning tror jag. Men det är någonting.. någonting, med orden. kanske är det det kursiva typsnittet - troligen inte. men nånting är det. kanske det att jag inte får grepp på ens. jag bokmärker. det här var riktigt kittlande. under hakan, så där.
2010-05-13

  Yrre VIP
Vilken text, mycket bra!!
2010-05-13

    © Birgitta Wäppling VIP
Träffsäkert, tänkvärt och berörande.
2010-05-13

  Rachel Roth
det finns inget att tillägga.!
2010-05-13

  Smörblomma
Poesi, när den är som bäst :)
2010-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Det kanske är vi.

Fantastisk och tänkvärd titel.
Man har inget löfte om morgondagen.
2010-05-13

  Quasimodo
Håller andan, sparar mitt andetag ett liv till !
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes