Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill att du ska veta


Jag önskar

inte

att du

får känna

det jag

känner


Jag vill

inte

att någon

ska göra

mot dig

det du gör

mot mig


Men jag vill

att du ska

veta

att varje gång

du finns hos

mig

darrar jag

av

rädsla


För jag vet

att du

inte

stannar

kvar




Fri vers av Majalis
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 21:55



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
så fin! Jag tycker särskilt som sista strofen, den förmedlar verkligen känslor!
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis