Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårar som bränner kan även läka sår.


Vem förstår.....

Vem förstår
Utan att själv
Känna
Tåren bränna
Mot sin varma kind




Fri vers av Dick Scott
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott