Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag springer längs floden
jag ler mot solen, molnen och träden
jag älskar vinden, sanden och gruset
jag smeker asfalten och känner energin
som vibrerar genom jorden, in i min kropp och vidare ut i fingerspetsarna
jag känner värmen från frodande liv
och jag älskar




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-15 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah