Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag visste vad han visste, det var vi och ingen annan




Jag visste vad han visste, det var vi och ingen annan

Andas

 

Spänningen slår ner mig med ett enda slag

 

Förlorad

 

Din blick har fångat mig och jag kan inte sluta stirra

 

Het

 

Du vill ha mig, jag ser det, vi båda vet det

 

Skriker:
-Jag vill ha dig med




Övriga genrer av Pii3
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-11-11 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3