Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns mina förälskelser..

Jag minns mina förälskelser..
pirret i magen..spänningen..
Längtan efter ett gensvar.
Hur jag ville att de skulle vara
som sagans prins..
eller som den ädle riddaren.
Att jag var speciell.
Jag minns hur romantiskt
jag gick och drömde




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta