Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"When masturbation lost it\'s fun..."


nattmys

Ligger i min säng med lite gott i handen och tänker på dig

 

Drar in ett bloss till, håller kvar och njuter

 

Sakta börjar jag föra handen över min nakna kropp

 

Blundar och föreställer mig att det är din hand som rör sig

 

Sakta börjar jag andas stötvis och vrida på mig i mjuka rörelser

 

Små mjuka stön når mina läppar, jag darrar i hela kroppen och biter mig hårt i läppen då jag känner den välbekanta våg av välbehag.

 

Suckandes tänker jag att du ännu en gång fått mig att komma utan att vara där...




Övriga genrer av Pii3
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-11-11 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3