Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min själsfrände

Jag vet inte om vi har träffat varandra
eller om vi någonsin kommer att ses
Men det är tanken av dig som räddat mig
Tanken av att någon kan älska mig

Kanske har du precis som mig suttit här
Föreställt dig hur den en dag kan bli
Men rädd för att våga drömma mer
Rädd för att inte vara felfri

Det är vad jag känner när jag sitter här
Men en sak ska du få veta
att när jag säger att jag inte älskar dig
så måste du våga älska mig

Jag är rädd för vad kärleken innebär
Rädd för att bli lämnad och sviken
Så det är mitt sätt att skydda mig
Genom att säga att jag inte älskar dig

Men är det du som hör de orden
Vet jag att du kan se förbi
Förbi leendet som täcker min själ
Du ser hjärtat som slår längst inuti




Fri vers av afallingstar
Läst 612 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2010-05-15 23:54



Bookmark and Share


  Anton the poet
gillar den här mycket, superbra!
2011-02-02

  saknat hjärta
underbar gillar dina texter.
du ät grym.
2010-08-22

  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-08-14

  sT
Gud vad fint du skriver!
gillar din texter (:
2010-07-20

    ej medlem längre
Mycket fint skriven!

Att ha en själsfrände, är viktigt och kan stärka ett förhållande ...


Hälsn. Ann
2010-07-18

  stefan.g
Mycket fin text som förmedlar ett äkta djup och skildrar den ömma och samtidigt förväntansfulla avsikten att bli älskad men inte för vem eller vad som helst. Jag tycker den både är bra skriven och uppriktig i sin känsla och sin längtan om en själs frände längta. Som fint balanserar med ord som på sin lyra helt enkelt blir en skön och vacker poetisk melodi. Bra skriven!
2010-07-14

  isabell.larsson
underbart vacker..
jag följer orden med blicken o kan inte hjälpa att börja tänka...
2010-05-16

    ej medlem längre
"Jag vet inte om vi har träffat varandra
eller om vi någonsin kommer att ses"

får mig att tänka på tjejen på andra sidan (en tjej på min gård som liten)

gillar din dikt, den e berörande
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

afallingstar
afallingstar