Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And it pleased The Lord.


Huggtänder

Lågorna håller oss varma
men
inte om ryggen för där finns bara mörker
och djur som jag föreställer mig
har vita ögon och huggtänder

Ingenting hugger tag i oss i natt

Morgonen blir ljus
miljoner fåglar vaknar kvittrande till liv
vi släcker fotogenlamporna

Volvo V40
vi vevar ner bilrutorna
med Back Street Boys på radion
längs byvägen norr om Södra Rörum
04:40

-Musiken är fan lika gammal som bilen!

Natten är över
en underbar natt
en odödlig natt.




Fri vers av Karin E
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 14:52



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen,
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E