Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag

Jag lever

jag finns

jag andas

jag minns.

Jag hör

jag ser

jag tänker

jag ler.

Jag känner

jag står

jag kommer

jag går.

Jag vågar

jag kan

jag kämpar

jag vann.




Fri vers av Persheng Babaheidari
Läst 332 gånger
Publicerad 2010-05-16 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kämpe minsann
2010-05-16

  Larz Gustafsson VIP
En dag
Ett liv
En möjlighet

En tapper liten kämpe.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Persheng Babaheidari
Persheng Babaheidari