Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brist på pengar

får bara så ont i magen
och när jag ser att det bara blir värre
för alla oss som lite har
vill jag bara dra täcket över huvudet
börda på börda, att både vara sjuk
och inte kunna förse sina mest akuta behov
hatar klasskillnad och att inte kunna ha tillräckligt
utefter min förmåga, jag drar täcket över huvudet
bara för idag imorgon biter jag ihop
kämpar på igen och ler snett




Fri vers av Lotti
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-17 12:48



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Ner med borgarna i papperskorgarna!!!Men jag kan inte lova att det blir bättre med den andra sen...då hittar vi på en ny dissslogan:)
2010-05-18

  Miss Mod
Ibland staplar sig jävligheterna, då är det en tur att ändå, täcken finns.
2010-05-17

  Christine Sabel
Usch, det är för djävligt, känner med dig och önskar dig rik
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!