Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLÅT då...eller inte ;)

 

Jag kan inte hjälpa att mitt liv rullar på i ett behagligt tempo

att jag kommer förbi de hinder som dyker upp

Det är knappast mitt fel att det bubblar av glädje inom mig

lika lite som jag kan rå för att mina läppar ler när jag sover

 

Jag har redan trampat i sörja och gråtit floder

slagits mot mörkret och svurit mig blå

 

Nu lyfter jag båda fötterna och flyger i medvind en stund

skådar allt det vackra i Livet

njuter

andas

lever

Finns!

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 1012 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2010-05-17 13:19



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart om det underbara i att släppa det negativa och tillåta sej att må bra!
2010-06-18

    Noomi
livsglädje..
njuter och flyger..
2010-06-16

  erkki
En sån lyckohäxa viss!
Uppåt far i lyckans hiss
Har du handlat lott typ triss
Gav Fortuna dig någon skiss?

Asså Jag tänker då och då på det magiska ordet förlåt. Ska man be om ursäkt för att man har det bra? Korparna kraxar ändå över ens lik i sista ändan.

Lek och var glad
Hoppa i lyckans bad
i ändlösa(?) dagars rad
2010-06-08

  Lasseman VIP
Det förtjänar du min sköna!.. som förgyller vår vardag med sköna texter!.. jag är glad för din skull.. applåder
2010-05-24

  Valdemar Anders
Gillar den! Skitbra helt enkelt!
2010-05-20

  En strimma av guld
Att känna och stå för att vi har kommit till detta stadie verkar vara något som vi ska ursäkta, men varför? vi har kommit dit av eget jobb och kan på detta sätt sprida vår anda vidare. Svensken verkar ibland vara snabb att ta ifrån den glädjen istället för att glädjas åt detta istället. Tycker du ska känna stolthet och rätten att känna så. Håller också med att du inte behöver ha mittenstycket med ursäkten.
Ser mer det som en rubrik "Jag njuter, andas och lever. Finns!"

Bra skrivet och många applåder och bokmärke för mig.
2010-05-17

  flickan i spann
Fint skrivet! och du behöver inte styrka lyckan genom att skriva att du trampat i sörja mm;)
2010-05-17

  LassO
lovely
2010-05-17

  aol
vilken härli belöning, vilken medryckande skrift
2010-05-17

    ej medlem längre
tack för denna njutelse!
2010-05-17

    ej medlem längre
Härligt!
2010-05-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott få vara
sig klara, ett
under det bara!
Om folk inte hänger
me´då får de väl göra
som Du gör: Hänga me´!
Svårare än så det inte e´!
2010-05-17

  lodjuret/seglare VIP
skönt positiv text utan större åthävor
plus i min bok
2010-05-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =) Och det gäller att njuta när tillfälle ges. =)
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du