Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig då!


Jag drunknade för

ett slag

tidigare i dag


Du kanske inte

såg

när jag kämpade

efter luft


Men jag var

döende

jag måste bleknat

för en stund


Men du gick nog

förbi

jag anade

nämligen

din doft


Jag såg din

skugga

där jag låg

i min

stolthets

aska


Om du bara

såg mina

ögon

så som jag

ser dina


Skulle jag älska

dig tills det

gör ont

Först då

kan du känna

min

smärta




Fri vers av Majalis
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-17 19:14



Bookmark and Share


  elva12
Otroligt vackert uttryckt.
2010-05-17

  Hans Christian
Skir o vacker poesi att långsamt färdas igenom.
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis