Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla känner vi oss vilsna ibland, och frågar oss vart vi är på väg. Det är dock inte alla som kommer fram, vilket målet än är.


Kvinnan på livets stig.

Ensam kvinna vandrar längs livets stig.
Ensam i tanke och känsla
frågar hos sig själv hur det kan komma sig
att hjärtat tyngs så av sorg,
att tankarna är oundvikliga
och hur det kan komma sig
att smärtan är så intensiv.
Ensam kvinna går som vilsen omkring på livets stig, utan mål,
medans fåglarna sjunger med henne,
sin sorgesång.




Fri vers av Caroline_Darkness
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline_Darkness