Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Du bevittnade idag

Det Du bevittnade idag
var Sorgens mörka ögon
Och rösten viskade
i ditt huvud
att livet är som
en berg och dal bana

Med ett skratt
ropade Du;Jag vet!
Alla upplevelser,alla dofter
hade Du samlat
i ett hjärta
skört och starkt
på samma gång

ja,även rosen
har sina taggar
trots en
överjordisk skönhet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta