Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2010....


En bakfull Jesus på ett ufo





Rödnäst och full på dåligt rödvin
med vanföreställningar
om himmel o helvete
skrumplever
och med sorgkanter under naglarna
far han fortfarande runt
jesus
på ett ufo
frustrerad och kåt

varv efter varv runt jorden
i
tvåtusen år

påsar under ögonen

medresenärer

skrålande lärjungar knaprar piller
runkar
spyr
fiser
och svettas

glor på porrfilm
kastar ölburkar
och halvätna flottiga panpizzor
på varandra

dålig andedräkt
blodsprängda ögon
flottiga hockeyifrillor
med matrester i skäggen

återkomst på deken

en planlös helvetesresa
för ett gäng galna gycklare
och hycklare

en resa utan slut

utan landningstillstånd




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 686 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-18 18:44



Bookmark and Share


  maria kide
Skönt ändå att de inte landar.
När jag var liten trodde jag på jesus och åsnan.
Nuförtiden tror jag mest på åsnan
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP