Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidden av ving-slag i en grönska

Vet inte vad jag ska tycka
om världen

Rädslan bygger bo inuti luften
och jag får svårt att andas
om jag inte vilar med dig
och kan känna någons värme

Det är klart att du får komma till oss
om hon slår

slår
slår
slår
slår

dig


Jag kan inte förstå
låter
inte
verkligheten
tränga in i mig

Jag skulle gå sönder i tusentals bitar om
jag förstod vidden av det hela.




Fri vers av Karin E
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-18 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E