Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktigt gammalt..


Unikum

Du är som en Harley bland kvinnor när alla andra är mopeder

Ett fullblod där alla andra är shetlandsponeys

En Mona-lisa i ett rum med streckgubbar

En unik individ

En på miljonen




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 12:25



Bookmark and Share


  Amorina
Wow! Vilken text om en kvinna! Så starka uttryck och vilka jämförelser. Gillar! Bokmärker!
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman