Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som gav näring åt din rädsla och längtan.

Hennes läppar nuddade
nästan ditt öra
när Hon viskade
något som fick din kropp
att rysa av rädsla
och längtan
efter det slutgiltiga
En het ström
av Hennes andning
skapade en
bitterljuv smärta
som fick din hud
att brinna

Ibland var det en lycka
att förgås av någon
så överjordisk skön
Hur ditt svarta hår
lekte sig in
i hennes röda
En kombination
dödligt giftig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-05-18 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta