Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gällr att se upp - lätt att förväxla




Smicker?

du är så verbal sa han

du är så intelligent sa han

du är så oerhört begåvad sa han

men han förrsvann ljudlöst

när han avslöjades




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 1026 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-05-18 15:15



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
De avslöjade
har en benägenhet
att försvinna ljudlöst
och kanske också
spårlöst.....
2010-06-14

  Eaglemountains VIP
Sanningen kommer alltid fram i ljuset så småningom .....
2010-06-03

  aol
låer som falskhet
2010-05-24

    ej medlem längre
Beröm, uppskattning eller smicker? Inte så lätt att veta alltid. En viktig fråga du behandlar.. Jag tror att man känner i "magen" vad det är.. om man känner sig utnyttjad eller styrd
2010-05-18

  Bibbi VIP
Fegt att ej stå till sina ord:-(
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP