Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


Tränger fram

Känslorna tränger fram

Lite hur som helst

Lite var som helst

Lite när som helst

Lite som en maskros mitt i gatan

Det är inget som stoppar dom

Helt plötsligt är dom där

Och i full blom




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-18 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman