Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor om att bara vilja försvinna bort, någon annanstans, är överväldigande starka ibland.


Små vita kapslar.

Små hårda kapslar,
små vita receptbelagda kapslar
som dimmar tankarna och dämpar ångesten.
Ett läkemedel som är avsett för någon men hjälper mig med annat.
Ett glas vin, två glas
och fem små vita kapslar,
dom nästan glänste där dom låg i min hand förut.
Nu svävar jag in i dimman, minnet bleknar lätt
och ögonen gör likt min kropp, slappnar av och sjuker ihop.
Ångesten är borta nu, inga monster finns här längre,
jag är fri från allt, äntligen.
Jag befinner mig som i en liten bubbla av glas,
i den bubblan ligger jag mjukt och lugnt,
tryggt och skönt på något som skulle kunna vara moln.
Tack, du underbara räddare, du lugnande och frigörande,
vid namn Överdos...




Fri vers av Caroline_Darkness
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 18:56



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Känner igen. Tyvärr.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Caroline_Darkness