Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåne <3


Förbjuden frukt

Du står mig nära
Fast än så långt borta
Du borde mitt hjärta bära
Jag kommer till korta

Salig är han som älskar dig
Lycklig ska han vara
Tänk om någon sådan kärlek kommer till mig(?)
Något sådant kan ingen svara

Du är verkligen speciell
Ingen klyscha för det stämmer
Du är som en ljum sommarkväll
Ingen vet vad ödet bestämmer

Ditt hjärta tillhör inte mig
Någon annan har ditt redan tagit
Jag kan inte vara hos dig
Det har mig slagit

Jag hoppas att en dag stå vid din port
Se in djupt in i din själ
Låt tiden tills dess gå fort
Jag kommer aldrig att vilja ta farväl





Bunden vers (Rim) av MrBadGuy
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 20:40



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
Naaw vad sött kusin^^<3
2010-05-18

  Jeszy
Se in i min själ, bo där och säg aldrig farväl.

Fint skrivet! :)
2010-05-18

    //Nikita
Duktigt! :)
2010-05-18

  ryggmotrygg
så rätt, så himla bra skrivet
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

MrBadGuy
MrBadGuy