Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..till någon som vandrat på min stig ett tag.


Nu går vi


Kan inte tro att
det är sant
Att vi aldrig mer
ska träffas

Att du går
ditt håll
och jag åt
ett annat

Du. Som fått mig
att finna mig själv
Fast det är klart
det vet inte du

För dessa år
har gått så fort
Mina ord har
funnits där

Men inte hittat
stunden, sekunden
Då de hade
passat in

Nu går vi
skilda vägar
utan att något
sagts
utan att du
vet

Tänk
ifall du känner
som jag.




Fri vers av Majalis
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis