Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan helt enkelt göra så obeskrivligt ont i tanke, hjärta och själ ibland.


Brustet av livet...

Det smärtar ett brustet hjärta
att stå ensam i mörkret.
Det smärtar ett brustet hjärta
att vara missförstådd och gömd.
Ett hjärta, inte brustet av kärleken
utan av livet självt.
Varma tårar faller ner över blek kind
när ingen ser, när ingen vet.
Ångest
högre än högsta berg.
Smärta
djupare än djupaste hav.
Och sår
av den vassaste av knivar.
Allt
inom samma tankar, samma hjärta
och samma själ.




Fri vers av Caroline_Darkness
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-18 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline_Darkness