Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag skulle kasta mig i elden, för dig... för dig"


Om jag kunde skapa ljus i dina ögon,

För att få dig

Att förstå min kärlek

Skulle jag

Älska med solen

Till det blev mörkt på denna jord




Fri vers av Diana,V
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 22:44



Bookmark and Share


    vilgot hellros
längtande, bra
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Diana,V
Diana,V