Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Total vänskap

...plötsligt slog det mig

du fanns där

mitt bland allt kaos

...är du verklig

¤

...plötsligt förstod mitt inre

mitt försvar mot

tillit

något som jag skapat själv

totalt

upplöst

 

 

du var inne

...mitt hjärta tar emot dig

 




Fri vers av ia VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-11-12 13:37



Bookmark and Share


  Tobias Hedlund
talar om
närheten ömheten
& hur plötsligt
allt vi känner
förändrar vårt
universum

berör på djupet

själalängtan
når dig

trots murrader
avståndshinder

kärleken öppnar
befriande andetag
2005-11-12

  Rublev
Berör mig mycket starkt...

Handlar både om livets grundförutsättning, mål och mening

Berättar om den största av alla gåvor:
förmågan att vi (trots det svekfulla vi möter)
med tillit kan öppna oss för varandra!
att vi vågar tro gott om varandra!
att vi av hjärtat tar emot varandra!
att vi vågar älska!

Tack för att du delar!
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP