Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografier

Inga blixtar

Inga klick

Inget smatter från kameror

Det är mitt inre som sparar bilderna

Katalogiserar

Renderar

Sparar

Både stillbilder och video

Tankar och upplevelser från alla år

Sparade i den centralaste av datorer

Min hjärna och dess externa drive....

Hjärtat






Men ibland skulle det vara roligt att ha dom bilderna på papper




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 13:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Onekligen.
2010-05-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härligt skrivet. =)
2010-05-21

  Amorina
Gillar mycket! Och ibland så skulle jag vilja ha de där bilderna i verkligheten. :) En gång till...
2010-05-21

  mare VIP
Bra formulerat..
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman