Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vänder vindarna? Vem får mig att gå dit jag aldrig gått? vem tänder stjärnorna, som bara jag ser i dina ögon? Eva Dahlgren


Det där med magkänsla

Det där med magkänsla

Hjärtat går på rutin som ett välinoljat system
av muttar som passar i varandra
aldrig verkar de tappa fokus

maskineriet stannar aldrig
lika systematiskt som när hjärtat
genom lager av vävd bomull och kött och blod
känner ditt bultande hjärta.

Men
Magkänslan kommer och går
håller mig vridandes sällskap
nattetid då den håller mig vaken
ligger som en varm äppelpajsbit de dagar
Då solen skiner så att det känns ända in
i magsäcken.




Fri vers av Karin E
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-19 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E