Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakt liksom

Abstrakt liksom
cykelhjulskänsla

det enda jag vill göra är att kyssa dig
stå där i timmar och bara se dina
ögon

ändå cyklar jag förbi rapsfält
väntar på tiden att hinna ifatt
med en halvsvart artist i öronen

Abstrakt liksom
känns alltid tillvaron
äta piller
javisst okej
stoppa mig med hormoner
för mitt eget bästa

Abstrakt liksom
vi ska ha vanliga radavstånd
vanliga avstånd mellan raderna
jag har abstrakta mellanrum mellan
raderna.




Fri vers av Karin E
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-05-19 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E