Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomst





med fönstret på vid gavel
bevittnar jag

hur andetagen landar
i sin egen rytm

hur trädens grenar
kastar loss i vinden

och hur ljuset och skuggorna
lekfullt jagar varandras svans
















Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-19 18:21



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Det är ett vackert ögonblick som du fångat och beskrivit i ord, i diktform.
2013-03-31

  Nils Teodor VIP
Härligt vacker
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist