Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlig skönhet

Ljudet av regndroppar mot rutan

En blixt från himlen då och då

Det dova mullrandet

Så rogivande

Så stilla

Naturens skönhet i all enkelhet




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-20 06:29



Bookmark and Share


  Amorina
Jättefint skrivet! Levande. Bildspråk.
2010-05-21

  Ritva
Ger en underbar känsla+ vackra bilder( blixt fr.himmelen)Gillar
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman