Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en dikt jag skrev för många år sedan. Jag grät när den var klar.. :P


En nalle

\"Vad hände\" tänkte nallen och fällde en tår. \"Hur länge sen var det, veckor eller år\"?
Jag minns så väl hur det var förr, nu har jag inte ens en egen dörr!
Jag levde i lyx och hade egen säng, tog promenader till en sommaräng.
Nu kan jag inte ens gå av smärta, av smärta som finns här innuti mitt hjärta.
Jag längtar så mycket efter din famn, nu har jag inte ens ett eget namn!
Jag längtar efter dig min bästa vän, hoppas att vi ses snart igen!




Fri vers av Angel_of_Death
Läst 623 gånger
Publicerad 2005-11-12 17:01



Bookmark and Share


    Joulia
Åhh. Verkligen fin! sorglig.
2007-08-21

    Lola Linorum
vad har du gjort av de andra två?
om nallen?
ta med dem också, de är så bra.
2006-12-03

  Eder Krille
otroligt fin dikt!
Har själv kvar min gamle vapendragare "Nisse"
någonstans i nån låda i källaren.
Han är väl rasande vid detta laget
bäst jag kollar till han... :/

By the way..."stort" skrivet!
2006-06-08

  Marita Walldén
Vilken fin dikt. Du skrev den för några år sedan.. Jag har fortfarande min nalle kvar, trots att jag är 39 år. Han är adopterad av min flicka nu..
2005-12-06

  Evelina-B
och jag grät när jag läste den
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death