Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygg värld

Det är en trygg värld. Inget kan skada oss här.
Innestängda av gråa murar. Intetsägande murar.

Ekar tillbaka vår egna desperation.




Fri vers av sachie
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie