Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ekar fortfarande

Det ekar fortfarande
av din röst
ett helvete och paradis
på samma gång
Ärren du lämnade
är ett minne
av plågsam karaktär
samtidigt saknar jag dig
och jag hatar mig själv
som inte kan anmäla ..
inte kan vara stark
Du brydde dig aldrig
Bara klev över mitt hjärta
och krossade det
utan ånger
utan skam
Nu måste jag
samla ihop skärvorna
och försöka minnas
hur det är
att vara solskenslycklig
och kunna respektera
mig själv
Välja mig själv
Prioritera det viktigaste




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta