Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en tunn gräns mellan hat och kärlek

~Jag hatar dig tillräckligt mycket för att älska dig~

Den insikten fick jag inatt
då jag sömnlös lät tankarna vandra
Försökte förstå oss
varför det var så kompliserat
Hat blev till kärlek
Kärlek blev till hat
i en virvlande dans
att jag knappt hann med

Vi kan inte leva tillsammans
men kan ändå inte
vara utan Varandra




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-21 00:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
så där tror jag också...han/hon är det det värsta och det bästa som drabbar oss...efter mamma...BRA !
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta